Att förstå och undvika de nya hoten

Publicerat 2 April 2018

En allt mer digitaliserad miljö påverkar vår sårbarhet, och det bara fortsätter, vårt behov av ytterligare digital utveckling och exponering ökar sårbarheten ytterligare.  Vi kan inte sluta utveckla våra verksamheter utan behöver därför förstå hur och på vilket sätt vi ska tänka kring Cybersäkerhet.

Genom att ta del av några av de senaste attackerna mot exempelvis USAs val, energisystemet i Ukraina, Federal Reservs i USA och centralbanken Bangladesh kan vi förstå omfattning och skapa kunskap hur vi kan agera förekommande. Många hot kan förebyggas andra är viktiga att förstå hur de kan uppkomma för att minska effekten av eventuella incidenter.

Hur hittar vi rätt balans mellan utveckling och säkerhet?

Lär dig mer på vårt frukostseminarium om Cybersäkerhet eller fördjupa dig genom vår kurs.