Tack alla ni som deltog i frukostwebbinariet Hur kommer Nationellt cybersäkerhetscenter hjälpa oss mot cyberattacker

Publicerat 9 February 2022

Tack alla ni som deltog i frukostwebbinariet Hur kommer Nationellt cybersäkerhetscenter hjälpa oss mot cyberattacker. Vi bjöds på intressanta och värdefulla inlägg från bland annat Therese Naess, chef för Nationella Cybersäkerhetscentret.

De många och positiva återkopplingarna efter webbinariet understryker hur cybersäkerhet blir allt mer kritiskt. För dig som vill lära dig mer har vi en kurs som startar i april.
Strategisk cybersäkerhet: https://kthexecutiveschool.se/strategisk-cybersakerhet

I webbinariet deltog även prof. Pontus Johnson, KTH, Helena Carell, cybersäkerhetsexpert och Per Arfvidsson, Lantmännen. Modererade gjorde Martin Allard, 4C Strategies och Staffan Movin, KTH Executive School.