Välkommen på frukostwebbinarium den 8 oktober om hur du kan stärka dig i din roll som byggherre!

Publicerat 29 September 2020

Att var byggherre handlar om så mycket mer än bara byggande! Som byggherre har du en nyckelroll för utvecklingen av ett hållbart samhällsbyggande och det yttersta ansvaret för att kraven från brukare, ägare och samhället uppfylls.

För dig som vill öka din kunskap och utvecklas i din byggherreroll kommer vi nu att hålla ett frukostwebbinarium, där vi pratar om framtidens byggherre och vilka utmaningar som finns, samt informera mer om vårt utbildningsprogram Att vara byggherre – Tre utmanande perspektiv, som startar upp den 1 december.

Medverkande:
Tommy Lenberg – VD, Byggherrarna
Stefan Engdahl – Direktör Planering, Trafikverket
Lena Andersson – VD, Älvstranden Utveckling
Staffan Movin – Programdirektör Byggherre MasterClass, KTH Executive School

Tid: 8 oktober 2020, 08:00-09:00
Format: Webbinarium
Språk: Svenska
Kostnad: Kostnadsfritt
Anmäl dig här