Frukostseminarium: Ny teknologi är alltid dålig i början

Tag med din smartphone, vi kommer att jobba tillsammans med den. För både exemplen och teorierna vi behöver finns redan där.

Vi har hört om förändring, förut.
Vi har tagit till oss nya teknologier, förut.
Vi har tänkt fel, förut.

På frukostseminariet får du möjlighet att ta ställning. Är digital transformation viktigt, eller bara ett nytt buzzword?

Du får också med dig exempel på fenomen som pekar på att nya branscher nu börjar omvandlas. Sådana branscher som just nu ofta betraktas som förhållandevis stabila. Du får även hjälp med att se mönstret i omvandling, när omvandling sker. Verktyg som kan bidra till att kunna se den egna branschen i nytt ljus. För tänk om vi har fel och det faktiskt är fundamental förändring på gång?

Facilitator: Henrik Blomgren, Responsible Digital KTH Executive School.
Tid: 24 januari 2018, 07.30-08:45
Plats: KTH Huvudcampus, Hörsal F3 – Lindstedtsvägen 26, Stockholm. Se karta för vägbeskrivning.
Kostnad: Seminariumet är gratis men du måste registrera dig och det finns ett begränsat antal platser. Kostnadsfri avbokning fram till den 21 januari.  En no-show avgift på 300 kr ex moms tas ut.

Registrera

Registering

Registrera dig för frukostseminariumet genom att fylla i dina uppgifter nedan. Seminariumet är gratis men en no-show avgift på 300 kr kommer tas ut för de som inte kommer, kostnadsfri avbokning fram till den 21 januari.