Frukostseminarium om cybersäkerhet

En allt mer digitaliserad miljö påverkar vår sårbarhet, och det bara fortsätter, vårt behov av ytterligare digital utveckling och exponering ökar sårbarheten ytterligare.  Vi kan inte sluta utveckla våra verksamheter utan behöver därför förstå hur och på vilket sätt vi ska tänka kring Cybersäkerhet.

Genom att ta del av några av de senaste attackerna mot exempelvis USAs val, energisystemet i Ukraina, Federal Reservs i USA och centralbanken Bangladesh kan vi förstå omfattning och skapa kunskap hur vi kan agera förekommande. Många hot kan förebyggas andra är viktiga att förstå hur de kan uppkomma för att minska effekten av eventuella incidenter.

Hur hittar vi rätt balans mellan utveckling och säkerhet?

Facilitator: Staffan Movin, Program Direktör KTH Executive School och Pontus Johnsson KTH.
Datum: Torsdagen den 19 april, 2018 – 07:30-08:45
Plats: KTH Huvudcampus, Sal D36 – Lindstedtsvägen 5, Stockholm. Se karta här.

Om du inte har möjlighet att delta på seminariet eller vill fördjupa dig inom detta ämne, välkommen till vår kurs om Cybersäkerhet den 21-22/8 2018, läs mer här.

Registrera

Registrera

Registrera dig för seminariet genom att fylla i dina uppgifter nedan. Seminariet är gratis men registrering krävs då det är ett begränsat antal platser. Avregistrera dig utan kostnad fram till den 16 april, en no-show avgift på 300 SEK ex moms tas ut.