Nyårstips – läsning till det nya året!

Publicerat 31 December 2017

Under december månad har vi gett er våra bästa lästips. Nu när det nya året har inletts och de första dagarna på året brukar vara lite lugnare så rekommenderar vi er att avsätta lite tid för egen reflektion. Ett sätt är att välja ut någon av de böcker vi tipsat om för att få påfyllning med nya idéer för att kunna utveckla både er själva och era bolag under det kommandet året. Idag tipsar vi om boken Originals skriven av Adam Grant.

Grant tar avstamp i forskning och studier och diskuterar kring innovation och ledarskap. Man kan bland annat läsa hur valet av web-browser indikerar hur innovativ du är, att prokrastinering kan leda till ökad kreativitet, att kreativa uttryck inom exempelvis konst och kultur kan öka innovationsförmågan inom andra fält, var i en beslutshierarki innovation kan ske och hur man kan jobba med och mot byråkrati och traditioner.

Om ni uppger kampanjkoden “KTHnyår”  får ni köpa boken med 18% rabatt på Bokus. Rabatten gäller 31/12-6/1.

Trevlig läsning och gott nytt år önskar vi på KTH Executive School er alla!